AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte Karşıyaka Mezarlığı'ndaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği ve Polis Şehitliği'nde düzenlenen anma programına katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması ve dua edilmesinin ardından Meclis Başkanı Şentop, İçişleri Bakanı Soylu ve beraberinde Nevşehir Milletvekili Açıkgöz şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek karanfil bıraktı. 

Anma programın ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, şunları kaydetti: "15 Temmuz'u Unutmadık, Unutmayacağız! Milli birlik ve beraberliğimiz için şehadete yürüyen tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Allah, şehidimiz, hemşerilerimiz Demet Sezen'den, Hamza Irmak'tan ve tüm şehitlerimizden razı olsun" dedi.

Anma programına Meclis Başkanı Şentop, İçişleri Bakanı Soylu ve Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün yanı sıra AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, bazı milletvekilleri, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Ankara İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ünsal Bulut ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.