AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider , Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ÇArdak köyünü ziyaret ederek burada köylüler ile bir araya geldi.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde bulunan tarihi Selçuklu dönemine ait caminin restorasyon çalışmaları için İhale ve Sözleşmesi Tamamlanmasının ardından AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Çardak Selçuklu Camii restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Açıkgöz, Hoşgörünün mimariyle bütünleştiği tarihi doku korunuyor. İnşallah bu tarihi camimizin restarosyon çalışması tamamlandığında geçmişten günümüze milletimizin hoşgörüsünün boyutlarını en güzel şekilde cevabı olacaktır. Ve bu gerçeği tüm Dünya'ya bir kez daha göstereceğiz dedi.

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çardak köyüne İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından selektör makinesi alındı.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Çardak köyünde çiftçilerin kullanabilmesi amacıyla selektör makinesi alındı. Çardak köyünde bugün kurulumu gerçekleşen selektör makinesini incelemek üzere AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün burada köylüler ile bir araya geldi. Milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider Çardak köyüne kazandırılan selektör makinesinin hayırlı olmasını dilerken çiftçilere bol üretim dileklerini ilettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında ;" Çardak Köyümüze kurulumu yapılan Selektör Makinesini yerinde inceledik. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.