AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'le Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde buluşan ​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Açıkgöz aracılığı ile Tüm Nevşehirlilere selamlarını iletti.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz'le birlikte Kabulde, Meclis’in Başkanlık Divanı üyelerini ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Milletvekillerine çalışmalarında başarılar diledi. Basına kapalı gerçekleştirilen kabul 45 dakika sürdü.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan  TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanımızı Divan Katip Üyeliği görevimizle Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ziyaret ettik" dedi.

Açıkgöz açıklamasında şunları ifade etti;

Ziyaretimizle Daimi liderimiz ve Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin geçmiş olsun dileklerimizi ve Başkomutanımıza Nevşehir halkımızın selam ve sevgilerini ilettik.

Kendileri Bizlere ülke gündemi ile değerlendirmelerini ilettiler, sorularımıza cevap verdiler, hem de görüşlerimizi iletme fırsatı bulduk. Kendilerine Nevşehirli hemşehrilerimizin selam ve sevgilerini sunduk.“ dedi.

Cumhur'un Başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Aziz Nevşehirli hemşerilerimize selamlarını ve muhabbetlerini iletti.

Hemşerilerimizin selamlarını ve bağlılıklarını ifade ettiğimiz konuşmamızda : 

"Sayın Cumhurbaşkanım; Kahraman Nevşehirliler, vatanımız ve Reis' imiz için nöbette. İkinci bir talimatınıza kadar da meydanlardan ayrılmayacağız..." duygu ve düşüncelerimizi paylaştık.