TBMM Meclis Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa  Açıkgöz,  Nevşehir'den sonra Meclis çalışmalarının başlaması üzerine gittiği Ankara'da da Kızılay ve Cumhurbaşkanlığı Külliye'sinde vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor.

"Açıkgöz Yine Meydanlarda , Yine Milletiyle El Ele , Yine Nöbette...."


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa  Açıkgöz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için alanlara çıkan vatandaşların Ankara Kızılay Meydanı ve Külliye'de "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Tek Bayrak, Tek Vatan , Tek Millet ve Tek Devlet için Türkiye’nin her yerinin ayakta olduğunu vurgulayarak , “Burada milletvekillerimiz vatandaşlarımız bürokratlarımız teşkilatlarımız hepimiz bir aradayız. 15 Temmuz gecesi hainlerin milletimize, devletimize, başkomutanımıza karşı girişmiş oldukları ihanetin girişimleri yaşanırken biz Nevşehir’deydik. Nevşehirli hemşerilerim sizin gibi meydanlara aktı. Onların da sizlere selamı var. Dün akşam yine Nevşehirdeydım, Diriliş meydanı yine hınca hınç doluydu. Buraya gelirken arkadaşlarımızla görüştük hamd olsun Nevşehir yine ayakta. Dolayısıyla ülkemizin her yeri ayakta. Hepsinin de sizlere selamı var. Bugün burada demokrasi nöbetimizde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkomutanımızın talimatları doğrultusunda meydanlardayız, bir aradayız” diye konuştu.

Açıkgöz 'İkinci bir emre kadar nöbetteyiz'

"Nöbetiniz mübarek olsun NEVŞEHİR" diyerek sözlerine başlayan Açıkgöz, Nevşehir Diriliş Meydanı’nda 15 Temmuz gecesinden bu yana kadar devem eden demokrasi nöbetine 2. Bir emre kadar devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimiz Nevşehir'in Diriliş Meydanı'nda ve tüm ilçelerinde de 13 gündür süren nöbet ile ilgili değerlendirmesinde, "Ülkemiz Kurtuluş Savaşı'nda yazdığı tarihin benzerini şimdi Meydanlar'da yazıyor" dedi.

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın çağrısıyla başlatılan "Demokrasi nöbeti" için Nevşehirli hemşehrilerine seslenen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Bugün Demokrasi nöbetinin on üçüncü gününde , Diriliş Meydanı'nı dolduran binlerce Nevşehirli vatandaşlara çağrıda bulunarak; İkinci bir emre kadar demokrasi nöbetine devam edeceklerini belirtti."


''Millet 15 Temmuz gecesi demokrasi, millet, devlet, birlik, beraberlik, vatan, bayrak için direndi''

15 Temmuz ve sonrası 81 vilayetiyle birlikte Nevşehir'de yaşayan vatandaşlarında dik durduğunu belirten Açıkgöz, ''Her zaman ve her şartta ve ne olursa olsun biz ecdadımıza yakışır medeniyetime yakışır şekilde onurlu dik ve vakur olacağız. Her zaman emrolunduğu gibi dosdoğru olacağız. Her bir kardeşimizin yanımızda olduğunu bilerek de safları da sık tutacağız. Aramıza hainleri almayacağız onlara izin vermeyeceğiz. Elhamdullilah,15 Temmuz Darbe girişiminin bugün 13. gününde Nevşehirli kardeşlerimiz de dimdik durdu, Milli iradelerine, Devletine Milletine Cumhurbaşkanına sahip çıkarak bir tarih yazdılar, tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Nevşehirli Vatandaşlarımız Gündüz işlerinde akşam sabahlara kadar meydanlarda bayrakları ile İstiklal nöbeti için sokaklara çıkarak neyin ne olduğunu gösterdiler.

Açıkgöz, Bu millet 15 Temmuz gecesi demokrasi, millet, birlik, beraberlik, vatan, bayrak için direndi. Bunun için darbecileri durdurdu. İşte Türkiye işte Demokrasi İşte Millet Burada. Biriz, beraberiz, meydandayız. '' ifadelerini kullandı.

''Cumhurbaşkanımız ‘Eve Gidin’ Diyene Kadar Meydanlardayız"

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Tüm yurt genelinde ve Nevşehir Diriliş Meydanı’nda devam eden, demokrasi nöbetine 2. Bir emre kadar devam edeceklerini belirterek, “Binlerce Mehmet’in bağrına düşerek vatan eylediği bu toprakları kolay teslim etmeye niyetimizin olmadığını tüm cihana göstermeye devam ediyoruz. Dün de, bugün de demokrasi nöbetine devam ettik, ediyoruz. Başkomutanın ikinci bir emrine kadar da nöbete devam edeceğiz. Meydanlarda demokrasi için nöbet tutun ve tutmaya devam eden Nevşehir halkına da ayrıca teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Açıkgöz konuşmalasının sonunda Tekrar şunu söylüyorum; Sayın Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan meydanlardan çekilin,‘Eve Gidin’ diyene kadar buradayız. Allah hepinizden razı olsun. Birliğimiz daim olsun. Rabbim bu aziz milletimizi daim korusun '' dedi.