AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Seçimleri nedeniyle İstanbul’da bulunan Nevşehirli seçmenlerle bir araya geldi.  

Türkiye ve dünya kamuoyunun kilitlendiği İstanbul seçimine sayılı günler kalırken, partilerin çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’daki seçim çalışmalarına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Nevşehirlilerin yoğun yaşadığı ilçelerde kapı kapı dolaşarak ziyaretler gerçekleştiriyor.

Açıkgöz: 'İstanbul, Binali Yıldırım ile emin ellerde olacaktır'

İstanbul’da bulunan Nevşehirli seçmenlerle bir araya gelen Açıkgöz, seçimlerde Nevşehirlilerin AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ı tercih edeceklerini söyledi. Çatalca’da çalışmalara katılan Açıkgöz, “İstanbul Çatalca’da uluslararası nakliyat işletmelerimizi ziyaret ettik. Nevşehirli  hemşehrilerimizle bir aradayız. Her platformda, her ortamda daima Hak’tan yana olacak ve hep Hak’kı konuşacağız”dedi.

Hemşeri ziyaretlerini aralıksız sürdüren Milletvekili Açıkgöz, “Peygamber övgüsüne mazhar olmuş bu güzel şehir İstanbul’da, Nevşehir’li hemşehrilerimizle bu kez Çatalca’da bir aradayız. İstanbul Ak Belediyecilik ile güzelleşti ve Ak Belediyecilik ile daha da güzelleşektir” diyerek Binali Yıldırım'a destek verilmesini istedi.

İstanbul'da 'Nevşehirli Damat İbrahim Paşanın torunları'da 'Binali Yıldırım' diyor açıklamasında bulunan Milletvekili Açıkgöz:  ‪“17 yıldır yollar inşa eden AK kadrolarla ulaşımda emeği büyük Başkanımız Sayın Binali Yıldırım ile 23 Haziran’da Durmak Yok Yola Devam. Gönülden gönüle yol yapmaya, sevda ile çalışmaya devam kazanan İstanbul olacak.” dedi.