AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Belediye Başkanı Ercan Ertaş ile Acıgöl Belediyesinde bir araya gelerek, ilçenin vizyon projelerini masaya yatırdı. Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ve Acıgöl İl Genel Meclis Üyesi Metin Vural'ın da eşlik ettiği toplantıda konuşan Başkan Ertaş, Acıgöl ilçesinde devam eden proje ve çalışmalar hakkında Milletvekili Açıkgöz'e bilgiler verdi.

Açıkgöz: 'AK Belediyecilik, Gönül belediyeciliğidir'
Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'la ilçenin 2023 yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Rekorlar ilçemiz Acıgöl’ümüzdeyiz.‬ Acigol Belediye Başkanımız Ercan Ertaş’ı Acıgöl teşkilatımızla ziyaret ederek, Acıgöl’ümüzün kalkınması için devam eden projeleri adına istişarelerimizi gerçekleştirdik." dedi.

Açıkgöz, Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ...

Belediye ziyaretinin ardından, Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinide ziyaret ederek incelemelerde bulunan Milletvekili Açıkgöz, Acıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Çatkılı'dan bilgi aldı.

Milletvekili Açıkgöz;" Acıgöl 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni eğitim öğretim yılında öğrenci kardeşlerimize ev sahipliği yapmaya hazır, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz; Acıgöl ilçemize hayırlı olsun. ‪“Okuyan-okutan, üreten ve gelişen bir nesil için gayret gösteriyoruz. Acıgöl’ümüz eğitimde şahlanışına devam ediyor, kazanan Acıgöl oluyor.”‬ dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta, "Öncelikle İlçemizi 2023'e taşıyacak vizyon projelerini masaya yatırdığımız istişare toplantısı için Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Mustafa Açıkgöz'e ziyaretleri ve destekleri için teşekkür ediyorum.  Ayrıca, sıcak asfalt çalışmaları için de yatırım programına alınan Nevşehir-Acıgöl-Aksaray yolu için de şahsım ve halkım adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm AK Parti Kadrolarımızla biz büyük bir aileyiz ve gayret bizden, Tevfik Allah’tan..."dedi.