AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Fedakârca çalışmaları nedeniyle Nevşehir İl Sağlık Müdürü ve personellerine moral ve motivasyon amaçlı ziyarette bulundu.

Açıkgöz, İl de Covid 19 virüsü nedeni ile Sağlık Müdürlüğüne bağlı tesislerde verilen  nitelikli sağlık hizmetleri ve son vaka durumu hakkında bilgi aldı istek ve talepleri de dinledi. Tüm vefakar sağlık çalışanlarına gösterdikleri bu gayret ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğümüzde İl Sağlık Müdürümüz koordinasyonunda Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz ve Diş Hastanesi Başhekimliğimizle istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın Başkanlığında, Sağlık Bakanlığı Bakanımız Sn Dr. Fahrettin Koca ve fedakar tüm sağlık çalışanlarımız milletimizin koronavirüsle mücadelesinde üstün gayretle çalışıyorlar; her birine ayrı ayrı şükranlarımızı ve minnetlerimizi bildiriyoruz. Bir ve beraber olarak #Türkiye bu sağlık mücadelesini de kazanacak! #BizBizeYeterizTürkiyem" dedi.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay yapılan bu ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Milletvekili Açıkgözü ziyaretlerinde; İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hakan Öcal, Destek Hizmetleri Başkanı Mustafa Güçlü, Başkan Yardımcısı Ahmet Özbaş, Nevşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Şal, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. İlkay Akgün hazır bulundu.