AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, esnafların sorunları ve talepleri konularında bilgiler alırken, bu konuda son dönemlerde hükümetin çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verdi.

Esnaflarımızın Sorunları İstişare Edildi

NEVESOB Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz' ün Birlik ziyareti kapsamında Esnaf ve Sanatkârların yaşamış olduğu güncel sorunlar hakkında Milletvekili Açıkgöz'e bilgiler verdi.

Özellikle esnaf destek paketine ulaşımın daha da kolaylaşması için gerekli girişimlerde bulunması ve her zaman esnaf ve sanatkarın yanında olması nedeniyle Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e teşekkürlerini iletti.

Açıkgöz: "Esnafımızın sorunları gündemimizde"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; "NEVESOB Başkanımız Mehmet Pınarbaşı ve Başkanlarımızla, şehrimizdeki ekonomik tedbirlerin hızla uygulanması için #EkonomikİstikrarKalkanı kapsamında esnafımızın,işverenimizin,işçimizin ve tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edi yoruz." dedi.#DevletimizYanımızda #SevdamızNevşehir