AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Açıkgöz, mübarek Ramazan ayı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı. İşte Açıkgöz'ün mesajı;

On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif, bizlerin ferdi ve toplumsal olarak rahmetinden ve faziletinden faydalanabileceğimiz kutlu bir aydır. Milli birlik ve beraberlik içerisinde huzurla oruçların tutulduğu, Kur’an-ı Kerim’in hatimlerle evlerimizde okunduğu, ibadetlerin yapıldığı, sofralarımızda maddi ve manevi değerlerin paylaşıldığı bir aydır. Hoşgörü, saygı ile gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı, İslami değerlerle bezenmiş tarihsel ve kültürel zenginliklerimizin bir arada yaşatıldığı; ülkemiz, İslam coğrafyaları ve tüm insanlık için barışın, kardeşliğin, huzur ve refahın hâkim olduğu bir zamanın yaşanmasını dilerim.

Ramazan-ı Şerif ayımızın hayırlara, iyiliğe, yardımlaşmaya, barışa ve dünya milletlerinin kardeşliğine vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz eder; sağlık, afiyet ve mağfiretle cümlemizi Ramazan Bayramı’na ulaştırmasını dilerim.

Nevşehirli hemşerilerimizin, ülkemizin, İslam coğrafyalarımızın ve tüm insanlığın Ramazan-ı Şerif’i mübarek olsun. Rabbim, İslam sancaktarı kahraman milletimizi her daim muzaffer kılsın.

         Selam ve dua ile…

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK Parti Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı