Nevşehir İl Müftülüğü tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve hatim duası" bugün sabah namazında Altınoluk Camiinde yapıldı. 

Sabah namazı buluşmasına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Mahmur Çalışkaner, Nevşehir'in değerli Hocalarından Hafız Cemil Usta ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Nevşehir Altınoluk Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra cami avlusunda çorba kazanının başına geçen AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, kendi elleriyle vatandaşlara çorba dağıttı.

Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında,"Sabah Namazı Gençlik Buluşması ve hatim duasında 7'den 70'e genç kardeşlerimizle gönüllerimiz de dualarımız da birdi. İslamiyet'in sancaktarı Türkiye'yi, birlik ve beraberlik içerisinde Rabbimiz her daim muzaffer eylesin.Namazımızın ardından hemşerilerimize çorba ikram ettik" dedi...