Nevşehir 2000 Evler ve Güzelyurt Mahallesi Kocaçay mevkiinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından Harun Yahya’nın “Bağnazlık” isimli kitabı dağıtıldı. Sabah saatlerinde her evin önüne bırakılan Harun Yahya kitapları Nevşehirli vatandaşlarımızda tedirginlik yarattı.

Adnan Oktar'ın kitapları Nevşehir'de tedirginlik yarattı...

Kamu oyunda Harun Yahya olarak bilinen Adnan Oktar’ın kitapları Nevşehir'de tedirginlik yarattı. FİB Haber’in edindiği bilgiye göre; Kimliği belirsiz şahıslar tarafından Adnan Oktar’ın kalem aldığıKaranlık Tehlike:  “Bağnazlık” adlı kitap Nevşehir'in çeşitli mahallelerinde dağıtıldı. Kitapları kapı önünde bulun vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. 

Nevşehir 2000 Evler ve Güzelyurt Mahallesi Kocaçay mevkiinde kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından Harun Yahya’nın “Bağnazlık” isimli kitabı dağıtıldı.

Gece geç saatlerde bırakıldığı düşünülen kitabı sabahleyin kapılarında gören vatandaşlar içeriğine baktıktan sonra, misyonerlik faaliyeti yürütüldüğü iddia ettikleri kitapları yırtarak imha ettiler.


Karanlık Tehlike: Bağnazlık kitabının içeriği;
“Benim dinime dön! Ya da öl!” Bağnazlığın sloganıdır bu. Bağnazlıkta demokrasi, fikir özgürlüğü, sevgi, saygı, şefkat, dostluk, fedakarlık gibi kavramlar yoktur. Bazı insanlar bağnazlığın ve onun ürünü olan radikalizmin bir hak dinin içine yerleşebileceğini düşünürler. Oysa bağnazlığın kendisi bir dindir. Her düşünce içinde bağnazlık dininin temsilcileri vardır. İslam’da, Musevilikte, Hristiyanlıkta olduğu gibi Marksizm’de, faşizmde, ateizmde de bağnazlar çoktur...