Nevşehirli Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'a babası Abdullah Didinmez ve FİB Haber Genel Koordinatörü İbrahim Uysal ile birlikte nezaket ziyaretinde bulundu.

Afrin Kahramanı Gazimiz Zeki Didinmez ziyarette Emniyet Müdürü Artunay'a, bölgede yaşadıklarını ve anılarını anlattı. Gazi Didinmez, görev yaptığı sürece her zaman milletimizin desteğini ve dualarını hissettiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da, Afrin Gazisi Zeki Didinmez’e teşekkür etti.

Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Öncelikle Afrin Gazimiz Uzman Çavuş Zeki Didinmez  kardeşime bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ve bu vesile ile sınır dışında ve ülkemizin her yerinde vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için canı pahasına mücadele eden tüm Mehmetçiklerimize sevgilerimizi saygılarımızı ve dualarımızı gönderiyorum.

Ülkemizin sınırlarında bir terör devleti kurmak, milletimizin güvenliğine, huzuruna, birlik ve beraberliğine, devletimizin bölünmez bütünlüğüne göz diken emperyalist devletlerin maşaları terör örgütlerine karşı mücadele yürüten kahraman Mehmetçiklerimiz, polislerimiz ve tüm güvenlik görevlilerimize teşekkür ediyorum. Türk milleti olarak dualarımızla her an yanlarındayız. Bu hain terör örgütlerini destekleyenler bilmelidir ki bunlar insanlık düşmanıdır. Terörü destekleyenler, terörün bir gün kendilerini de vuracağını unutmamalıdır. Çok şükür, Türk milleti kenetlenmiştir. Yapılan tüm oyunları görmektedir. Hepsini dize getiriyoruz getirmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle bir kez daha tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize ve ailelerimize saygılarımı sunuyorum. RABBİM Asker ve polislerimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ve hediye takdimi ile sona erdi.