Ünlü oyuncu Ahmet Kural polis haftasını Instagram hesabından paylaştığı Nevşehir'den 1988 yılında babası ile çekilmiş bu küçüklük fotoğrafı ile kutladı.

Babası Asayiş Şube Müdürü olarak Nevşehir ilinde çalıştığı dönemde ana sınıfını Nevşehir Kız Meslek Lisesi ana sınıfı bölümünde okuduğunu daha sonra ilkokul eğitimini ise Rauf Nail Akman İlkokulu'nda devam ettiğini dile getiren Kural, Nevşehir'i hiç unutamamış. Bunu her fırsatta dile getiren Ahmet Kural,  Polis Haftasını Babası ile Çekilmiş Nevşehir Anısı Fotoğraf Paylaşımı ile Kutladı...

Çocukluğunun Nevşehir'de geçtiği, İşler Güçler dizisi ile meşhur olan sonrasında Düğün Dernek filmiye konuşulan ünlü oyuncu Ahmet Kural, Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 174´üncü yıl dönümü ve “Polis Haftası”nı Instagram hesabından yayınladığı bu çok özel bir paylaşımla böyle kutlarken altınada bu notu düştü: "Biz 4 kişilik bir aşka (küçük ailemize) tek bir kelime sığdırdık.”VATAN “ Başta babam olmak üzere, tüm Türk Polis Teşkilatının 174. Yılını kutlarım ( Nevşehir 1988 )