Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı M ustafa Rauf Yanar ve yürütme kurulu üyeleri,İstanbul'daki hain saldırının ardından Nevşehir'de ki karakollara taziye ziyaretinde bulundu.

Gençlik Kolları İl Başkanı M. Rauf Yanar yaptığı açıklamasında; "Polislerimizi ziyaret ederek kandillerini kutladık ve menfur saldırıda şehit olan polislerimiz için başsağlığı diledik" dedi.


Karakollardaki nöbetçi personele taziye mesajını ileten Gençlik Kolları Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, "Terör örgütlerinin hepsi, ülkemizi kaosa sürükleyip parçalamak için dış mihraklar tarafından oluşturulan, beslenen maşalardır. Tabi ki başaramayacaklar. Hepsinin hevesleri kursaklarında kalacak. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için bugün ve her zaman canını feda etmekten kaçınmayan kahraman polisimizin yanındayız" dedi.

Yanar, saldırılarda hayatını kaybeden polis memurları ve vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. 


Ak Parti Nevşehir Gençlik Kolları İl Başkanı M. Rauf Yanar ve yürütme kurulu üyeleri Polislerimizin her daim yanlarında olduklarını ifade ederek, daha sonra yanlarında getirdikleri kandil simitlerinden ikram ettiler.