Nevşehirli Hemşerimiz Emre Bozkuş, AK Parti Beyoğlu ilçe Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı.  

AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarından yapılan açıklamada; " Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanlığımıza, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ile yapılan istişareler neticesinde Emre Bozkuş atanmıştır. Beyoğlu ve İstanbul Gençliğine hayırlı olsun." 

Beyoğlu Gençlik Kolları Başkanı Emre Bozkuş ise yaptığı teşekkür açıklamasında; "Ak Parti Beyoğlu İlçe Gençlik Kolları Başkanı Olarak Beni Bu Göreve Layık Gören Genel Başkanımız Ahmet BÜYÜKGÜMÜŞ’e İl Başkanımız Osman TOMAKİN’e Desteklerini Esirgemeyen Belediye Başkanımız Haydar Ali YILDIZ’a İlçe başkanımız Harun MUŞ’a Emre FİDAN abime Mehmet ERDOĞAN Başkanıma ve Bu Süreçte Emeğini Desteğini Esirgemeyen bütün herkese Teşekkür Ederim." dedi.

Bizde Nevşehirli değerli hemşehrimiz Emre Bozkuş'u tebrik ediyor çalışmalarında başarılar diliyuz.

Emre Bozkuş Kimdir?

25.06.1993 NEVŞEHİR doğumlu. Çocukluğu ve gençliği İstanbul Beyoğlu’nda geçti. 2011-2015 AK Parti Beyoğlu bostan çukur mahalle Başkanlığı 2015 ve bugüne kadar AK Parti Beyoğlu ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyesi ve 27.Dönem ak parti İstanbul 2.bölge milletvekili aday adayı İstanbul Aydın Üniversitesi muhasebe mezunu evli 2 çocuk babası