AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Yerel Yönetimler Başkanı Ali Kemikkıran, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına Furkan Türker, ilçe ve belde Belediye Başkanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar yaptığı açıklamasında; "Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Belediye Başkanımız  Rasim Arı, Yerel Yönetimler Başkanımız Ali Kemikkıran ile birlikte video konferans sistemimiz sayesinde Belediye Başkanlarımız ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik" dedi... 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ile birlikte şehrimizin Ak gönüllü belediye başkanlarıyla video konferans yöntemiyle koordinasyon toplantımızı gerçekleştirdik, hayırlara vesile olsun." dedi.

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevsehir İl Başkanlığımızda İl Başkanımız Rauf Yanar, Milletvekilimiz Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı ve İl Yönetimimizle bir araya gelerek; ilçe ve belde Belediye Başkanlarımızın katılımıyla video konferans toplantımızı gerçekleştirdik.

‪Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın Biz Bize Yeteriz Türkiyem diyerek başlattığı kampanya ve kendisinin talimatları doğrultusunda AK Belediyelerimizin koronavirüs tedbirleri kapsamındaki çalışmalarını istişare ederek, görevli belediye çalışanlarımıza da teşekkürlerimizi ilettik.‬ 

Sevdamız Nevşehir tedbirlere uyarak, yetkililere evlerinde kalarak destek verdikçe aşamayacağımız salgın yoktur. Hemşerilerimize de duyarlılıkları için teşekkür ediyoruz. Bizler; sizler için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hayatı normale dönüştürebilmek için devlet-millet el ele dayanışmamız devam edecektir." dedi.