AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine,  AK Parti Genel Merkezi tarafından Aynur Asiltürk atandı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez tarafından yapılan istişareler ve mülakatlar sonucunda, Aynur Asiltürk’ün AK Parti Ürgüp ilçe başkanı olarak atamasının yapıldığını söyledi.
Ürgüp ilçesinde bir dönem İlçe Başkanlığını yürüten Mustafa Kılıç’ın büyük emeklerinin olduğunu söyleyen İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Kılıç’ın İlçe Başkanlığı sürecinde Ürgüp’eönemli bir dinamizm kazandırdığını kaydetti.
Mustafa Kılıç’ın Partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini kaydeden Tanrıver; “Ürgüp İlçe Başkanımız Mustafa Kılıç ile zorlu seçim süreçlerinde omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Kendisinin Partimize ve Ürgüp’e destekleri oldukça fazla, kendisine emek ve gayretlerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Kendisinin Ürgüp Belediye Başkan Yardımcılığına dönmesi sebebiyle bir bayrak yarışı olarak yapılan bu değişimle,  Genel Merkezimizle yaptığımız istişareler sonucunda,   AK Parti Genel Merkezi tarafından Ürgüp İlçe Başkanlığı görevine İl Genel Meclis Üyemiz Aynur Asiltürk getirilmiştir. Yeni Başkanımız Asiltürk, aynı kararlılık içerisinde AK Parti’yi zirvede tutacağına inanıyorum. Partimize ve Ürgüp’ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Tanrıver, Asiltürk ve yönetimine her zaman olduğu gibi AK Parti Nevşehir İl teşkilatı olarak her türlü desteğin verileceğini belirterek, bu dönemde yapılacak çalışmalarda başarı temennisinde bulundu.  
Aynur Asiltürk, kimdir;
1979 Ürgüp doğumlu olan Aynur Asiltürk, 2000 yılında Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesinden Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. Ürgüp’te tarım ilaçları bayisi işleten Aynur Asiltürk, ayrıca AK Parti Ürgüp İl Genel Meclisi Üyesidir.
Aynur Asiltürk, evli ve iki çocuk annesidir.