Anadolu Ajansı tarafından daha önce Afrine ve Zeytin Dalı Harekâtında görevlendirilen, Savaş Muhabiri Behçet Alkan, Şimdi'de Barış Pınarı Harekatı kapsamında yine kadim topraklarımızda yaşananları tüm dünyaya ve Türkiye’ye duyuran bir kaç gazeteci arasında yerini aldı.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Fırat'ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle burada görevlendirilen Anadolu Ajansı Nevşehir Muhabiri Gazeteci meslektaşımız Behçet Alkan, sınırın karşı tarafındaki çatışma anlarını anbean kayda alarak görüntüledi.

Nevşehirli Savaş Muhabiri ve AA Nevşehir Muhabiri Gazeteci Behçet Alkan, Mermi ve havan seslerinin arasında görevini yapıp Anadolu Ajansı (AA) vasıtası ile bu tarihi anları tüm Dünya'ya duyurarak Nevşehir’e önemli bir gururu daha yaşatıyor...

İşte tarihe ve kahraman ordumuzun yazacağı yeni bir destana daha tanıklık eden Behçet Alkan, Fırtına obüsü üzerinde Asker selamı vererek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm Nevşehirli hemşehrilerine selam gönderdi.

Yiğit Mehmetciklerimizle aynı havayı teneffüs edip soluyan ve Barış Pınarı Harekatı'nı dünyaya duyuran Nevşehirli değerli meslektaşımız Behçet Alkan ile birlikte sınır hattında ve ötesinde vatanı koruyan ve bizlere haberleri ulaştıran tüm Yiğitlere selam olsun...

İşte Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Alkan'dan Nevşehir'e Asker Selamı...