Kapadokya'da her yol ÜRGÜP'e çıkan Bize her yer Ürgüp diyen Belediye Başkanı Fahri Yıldız, "Var gücümüzle Ürgüp'ün geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi..." dedi.

Ürgüp'te Yüzler Gülüyor :) :) :)

Yol yapım çalışmalalrında yerinde inceleyen Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Yaşlı bir teyzeyle röportaj yaptı; - Nasıl olmuş ana yol ?

"- Çok güzel olmuş çok. Allah size Tayyibimize güç kuvvet versin. O olmasaydı pilimiz bitmişti. Ona Hergün dua ediyorum, hepinize beş vakitte dua" dedi.

"Allah, Tayyıbımıza Peygamber guvvatı virsin guzum diyen Ürgüplü Yaşlı Teyze "Tayyibe Her Gün Dua Ediyorum" Dedi. 


Sorunlarımızı torunlarımız yaşamasın diye ÇOK ÇALIŞIYORUZ...

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Mehmet Dinler Bulvarından Evka kavşağına kadar devam eden 1. etap sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. En güzelini yapacağız dedik. Söz verdik, altyapıyı tamamladık, söz verdik, üst yapıda da sıcak asfaltı Ürgüp ile buluşturduk. 4 etap halinde en iyiyi yapmaya devam edeceğiz." dedi.
Yoldaki çalışmaları inceleme esnasında çevredeki vatandaşlar Belediye Başkanı Fahri Yıldız'a Ürgüp'e kazandırdığı proje ve hizmetler nedeniyle teşekkür ederken, Yıldız, bu ekip çalışmasının eseri,bir çok kurumun ve kişinin emeği var, sizler adına ben tüm hizmetlerin sizlere ulaşmasında emeği olan herkese, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. dedi.