Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) Bireysel Başvuru ile ilgili olarak düzenlenen Çalıştay için ülkemizde bulunan, Alman Avukatlar Birliği İhsan Hakları Komisyon Başkanı Av.Stefan von Raumer ve Alman Avukatlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dr. Ulric Karpenstein Nevşehir Barosunu ziyaret ettiler.

Konuk Alman heyet, Nevşehir Barosu Başkanı Av. Necmi Öncül ve Yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek fikir alışverilerinde bulundu.

AİHM Bireysel Başvuru ile ilgili olarak düzenlenen Çalıştay için geldikleri Türkiye'de fırsat bulup görmeyi çok arzu ettikleri Nevşehir Kapadokya bölgesini de gezme şansı bulduklarını ifade eden konuk Alman heyet, misafirperverliği için Nevşehir Barosu Başkanı Öncül ve yönetimine teşekkür ettiler.

Alman Avukatlar Birliği İhsan Hakları Komisyon Başkanı Av.Stefan von Raumer ve Alman Avukatlar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Av. Dr. Ulric Karpenstein'in ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Nevşehir Baro Başkanı Öncül'de günün anısına Alman heyete çini tabak hediyesi takdim etti.

Ziyaret günün anısına fotoğraf çekimi ile son buldu.