Anadolufed Gönüllüsü Sevinç Dörtkol ve Kihayko Koray Aygün Yüreklerinize Sesleniyoruz..
TBMM'ye sunulmak için hazırlanan tüm hayvanlar ve hayvan dostları için büyük acılara neden olacak bir yasa tasarısı var.
Bu tasarı meclise sunulur ve kabul edilerse, kentlerdeki can dostlarımızı kanuna "okul,cami hastane, park, çevresi ve insanların toplu olduğu yerlerde bulunamaz" maddesi ekleyerek yok edecekleri gibi, evlerde bakılan tüm can dostlarımızın sayısına da sınırlama getirecekler. Tüm hayvan türlerinin sürgüne, deneye, ölüme, satış ve esarete gönderilmeleri "açıkça yasal" olacak. 950 belediyenin bakımevi - tedavi merkezi kurmasının önü kapanacak. Mobil kısırlaştırmacılara gün doğacak. Yakaladıkları masumları kısırlaştırma adı altında kesip kesip çöpe ölüme atacaklar, üste ücret alacaklar...
Tüm bu katliama dur demek için hepinizin desteğine çok ihtiyacımız var. Ancak büyük bir kamu oyu baskısı ile ve meydanlara çıkarak bu ölüm tasarısını engelleyebiliriz.
Ömrüm boyunca hiç kimsenin, hiç bir kurumun önünde diz çökmedim, boynumu bükmedim, hayatım için bile yalvarmadım. 
Şimdi ilk kez tüm içtenliğimle yüreklerinize sesleniyorum. 1Temmuz'da   tüm Türkiye'de saat 13.oo de bulunduğunuz il-ilçede basın açıklamaları  katılın. Can dostlarımızın canını almak isteyenlere karşı bizlerle birlikte sesinizi yükseltin. 1 TEMMUZ SAAT 13.00 AVANOS ÇARŞI MEYDANI - NEVŞEHİR MERKEZ VALİLİK ÖNÜ TÖREN ALANI- KALBİMİZ TÜM TÜRKİYE'DEKİ ALANLARDAKİ ARKADAŞLARIMLA OLACAK.