Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında son hazırlıklarını tamamlayan Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu açılışı için artık sadece saatler kaldı...

UNESCO Dünya Mirası Listesinde yer alan Kapadokya'da kendi tarzında ilklerden olacak "Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu" açılış töreni 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Saat: 19:00 da yapılacak.

İşletme sahiplerinden turizmci Mustafa Özüdoğru yaptığı açıklamasında; "Yeni İşyerimiz Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu'nu Ortahisar beldemizde 30 Kasım 2019 Cumartesi günü düzenlenecek törenle açıyoruz. Kapadokya turizmine yıllarca hizmet veren biri olarak biz ekip olarak hazırız ve restaurantımızın açılış yemeğinde sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız" dedi.

Öte yandan şehir dışı proğramı olduğu için yarın ki açılış törenine katılamayacak olan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve eşi Melek Arı'da işyerini bugünden ziyaret etti. Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'in eşlik ettiği ziyarette, İşletme sahiplerinden turizmci Mustafa Özüdoğru ve kızı Fatma Özüdoğru Arı çiftine salonu gezdirdi.

Belediye Başkanı Rasim Arı hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra Anka Restaurant'ı gezdi. Arı  "Kapadokya bölgemizde bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz hem Nevşehir'imiz hemde Kapadokyamız'ın dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahiplerini bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar. Kendilerine bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş'te; "Kasabamıza değer katan ANKA RESTAURANT işletmemiz hayırlı uğurlu olsun ziyaretleri için Rasim Arı başkanımıza ve değerli Melek Arı hanımefendiye de ayrıca teşekkür ederiz..." dedi.

Düğün - Nişan - Sünnet -Toplantı ve Toplu organizasyonlarınızda hizmetinizdeyiz.

Anka Restaurant Düğün Ve Toplantı Salonu

Tarih: 30 Kasım 2019 Cumartesi

Yer: Atatürk Caddesi. No: 14 Ortahisar - Ürgüp / NEVŞEHİR

Tel: 0 384 - 343 36 66-7

Anka Restaurant olarak açık büfemizle sizlerleyiz...

Hizmetlerimiz:

Kahvaltı çeşitleri
Açık büfe
Çömlek kebabı
Testi kebabı
Kiremitte balık
Pide çeşitleri