Arabica Coffee House'den Nevşehir'de sağlık çalışanlarına bağışıklık sistemlerini güçlü tutacak anlamlı destek...

Güzel kahve, butik hizmet ve kaliteli mekan anlayışı ile yola çıkan, 3. dalga kahve akımının öncülerinden Arabica Coffee House, Corona virüsüne karşı Sağlık çalışanlarının yanında. Bu kapsamda Arabica Coffee House, Corona virüse karşı  can siparane mücadele veren sağlık görevlilerine tek kullanımlık bardaklar ile ücretsiz sıcak kahve ikram etti.

Nevşehir merkez 2000 Evler mahallesinde hizmet veren "Arabica Coffee House" işletmesi Turan Balak; 'Corona virüsüne karşı özverili ve fedakarca mücadele eden, kendi hayatlarını hiçe sayıp tüm gayretleri ile hastaların iyileşmesi için mücadele gösteren sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu kapsamda Arabica Coffee House olarak Nevşehir Devlet Hastanesi personellerine sıcak kahve ikramında bulunarak görevleri esnasında daha zinde ve motive olmaları sağlamak istedik.' dedi.

Sağlıkcılardan Özel Teşekkür...

Nevşehir Devlet Hastanesi Sağlık çalışanları ise, Biz sağlık çalışanlarının zor zamanlarında gösterdiğiniz nezaket için "Zor gün dostu" Arabica Coffee House'ye teşekkür ediyoruz." dediler.

Nevşehir'de Güzel ve Sağlıklı Kahvenin Tek Adresi: Arabica Coffee House

Adres: 2000 Evler Mh. Şehit Polis Murat Hamleci Sk. Feyzan Fatih Koop. 4B Nevşehir 
The Proof İs İn The Cup !
#KurallaraUyTürkiye 
#BirlikteYenecegiz
#BeraberBasaracağız