Nevşehir'de bir grup İş insanları tarafından kurulan “Kapadokya Koşu Kaplanları” AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ü ziyaret ettiler.

Sağlıklı yaşam, doğa yürüyüşü, spora teşvik ve sosyal aktivite kapsamında Nevşehir Kapadokya bölgesinde kafadengi bir grup iş insanları tarafından kurulan “Kapadokya Koşu Kaplanları” bugün AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz'ü AK Parti İl Binasında ziyaret ettiler.

Ziyarette, Nevşehirli iş insanları OMS sahibi İlhan Kahraman, Aygün Hukuk Bürosu Av. Ali Aygün, Yiğitsan Tarım Makinaları A.Ş. sahibi Hurşit Yiğit ve beraberindeki heyet, Milletvekili Açıkgöz'e kendilerini kabulünden dolayı teşekkür etti ve İlimiz Ürgüp İlçesinde yapılacak olan Salomon Koşu Yarışları nedeniyle Açıkgöz'e, “Kapadokya Koşu Kaplanları” yazılı Forma hediye etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, Nevşehirli iş insanlarımızın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine takdim edilen “Kapadokya Koşu Kaplanları” yazılı forma için de teşekkür etti ve Kapadokya Kaplanları Koşu Grubuna başarılar diledi.

FİB Haber Merkezi olarak, Nevşehir'in yüzakları, doğa yürüyüşleri ile de yakından tanınan iş insanları tarafından kurulan “Kapadokya Koşu Kaplanları” na bizde başarılar diliyor, bir çok sosyal faaliyetlere ve etkinliklere imza atmalarını bekliyoruz.