Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay, Anneler Günü nedeniyle şehit annesi ve şehit eşini ziyaret etti.

Anneler Günün nedeniyle gerçekleşen ziyarette hediyelerini takdim eden Mehmet ve Seçgin Artunay çifti, baş sağlığı dileklerinde bulunarak şehit annesi ile şehit eşinin anneler gününü tebrik etti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay “Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Kanlarını ve canlarını ülke, millet ve bayrak için feda eden yiğitlerimizi, şehitlerimizi asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Şehitlerimizin emanetlerini de hiçbir zaman unutmayacağız. " dedi.

Şehit Polis Memuru Semih Turgut’un eşi ve çocuğu Anneler Günü'nde Ziyaret Edildi
Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay ile birlikte Anneler günü münasebetiyle Şehit Polis Memuru Semih Turgut’un bizlere emaneti olan eşi ve çocuğunu ziyaret ederek eşinin Anneler gününün kutladılar.

Şehit Polis Memuru Furkan DEMİR’in ailesi Anneler Günü'nde Ziyaret Edildi
İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay ile birlikte Anneler günü münasebetiyle Şehit Polis Memuru Furkan Demir’in bizlere emaneti olan ailesini ziyaret ederek Anneler gününün kutladılar.