Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasında Belediye yaptığı çalışmalarıyla yıllardır yaşanan altyapı sorunlarını birer birer  gideriyor...

Ortahisar Belediyesi 71 Konut 16 işyeri toplamda 87 yeni hat bağlantısı ve toplam 3000 metre yeni kanalizasyon hattı döşedi.

Yılların sorunu çözüldü...

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in talimatları ile harekete geçen belediye ekipleri, yaptıkları hummalı çalışma sonucu yaklaşık bin 3000 metre yeni kanalizasyon hattı döşeyerek mahalle sakinlerinin yıllardır yaşadığı bu sorundan kurtardı. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen  Başkan Mustafa Ateş, yıllardır devam eden ve kangren haline gelen sorunu çözdüklerini belirtti.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş; "Lafa gelince 21.yüzyıl, 2020 senesi, 104 yıllık turistik beldeyiz. Ancak durumlar bildiğimiz gibi değilmiş maalesef. Çok şükür bugüne kadar kimsenin cesaret edemediği bir sorunu daha ekibimizle birlikte çözüme kavuşturduk. Evet 21. yüzyılda kanalizasyon giderini foseptik çukuru ile çözmeye çalışan 71 konut, 16 işyeri olmak üzere toplam 87 haneyi 2020 yılında kanalizasyon hattına bağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kasaba kanalizasyon hattının yaklaşık 1/3 yükünü alacak bu yeni hat vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

Başkan Ateş açıklamasında; "Bazıları der ki "Başkanım altyapıya çalışma, bu hizmetler göze görünmez" Biz görünsün diye değil, bilhassa Allah rızası için çalışıyoruz. İşleri güçleri iftira, yalan dolan olup görmek istemeyenler zaten baksa da göremiyor. Hiç önemli değil. Ortahisarımız için doğru bildiğimiz işleri yapmaya devam edeceğiz. Koranavirüsle mücadele döneminde birçok Belediye vatandaşına suyu zor yüklerken; aldığı parayı alınteri ile ödemeye çalışan ve Ortahisar'da yeni bir tarih daha yazarak bir ilke daha imza atmamıza vesile olan tüm personelime ve işçi kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Sırada temiz su hattımızın yenilenmesi var. Bizi izlemeye devam edin lütfen..." dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN