Nevşehir’in Avanos ilçesinde CHP’li belediye tarafından yapılan piknik alanını vatandaş kendi arsası olduğu gerekçesiyle araç girişine kapattı.

Avanos Belediyesi tarafından Kızılırmak kenarına yapılan ve yaklaşık 4 yıldır hizmet veren piknik alanı 62 yaşında ki Ethem Ruhi Yücel tarafından piknik alanı girişi vatandaşa kapatıldı. Demir parmaklıklar üzerine “Şahsi mülktür izinsiz girilmez” tabelası asan Yücel kararı Türk adaleti verecek dedi. Yücel, “ Şimdi buraya piknik alanı yapılma anında çeşitli müdahalelerde bulunduk.

Fakat kendi şahsi davranışlarla burayı yürütmeye çalıştılar. Hatta birkaç kez benim kötü olmamak için dahi görüştüğüm kişiler oldu. Kendi başlarına bunu yaptılar. Şimdi süreci kanuni olarak tam kestiremiyorum ama kendi hakkımız olduğu için kapatmak mecburiyetinde kaldık. Evet halkımız mağdur duruma düşmüştür. Biz halkımızdan da özür diliyoruz. Kanuni hakkımız yerine gelinceye kadar da bu mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Biz çok girişimde bulunduk. Bizzat belediye başkanı ile de görüştüm belediyede ki çeşitli yetkililer ile de görüştüm. Hiçbir şekilde umursamadılar hatta kanun maddeleri ile beni tehdit ettiler. Biz kanuni yoldan yapılan her şeye razıyız. Burası beş altı senedir sürünceme de olarak devam ediyor. Biz anlaşmaya hiçbir şekilde girmeyeceğiz çünkü Avanos Belediyesi bizi aldattı” diye konuştu.

Avanos Belediye Başkanı İsmet İnce ise piknik alanı konusunda yaşanan bu gelişme karşısında sessizliğine devam ediyor.


Belediye yaptı vatandaş kapattı
Belediye yaptı vatandaş kapattı
Belediye yaptı vatandaş kapattı