Azimli Grup, sektörde yenilikler yapmaya ve müşteri memnuniyeti yaratmaya devam ediyor.

İstasyonlarına gelen müşterilerine yönelik geliştirdiği yenilikçi hizmetlerle faaliyetlerini sürdüren Azimli Grup, bu hizmetlerine şimdi Check Up uygulamasını da dahil etti.

Azimli Grup başlattığı kampanya ile, 250 TL ve üzeri alış veriş yapan tüm müşterilerinin binek araçları için Nevşehir Oto Pratikten ücretsiz araç ‘Check Up hizmeti veriyor.

Uygulama kapsamında, Azimli Grup bünyesinde bulunan tüm istasyonlarından 250 TL ve üzeri alış veriş yapan müşteriler, araçlarını Nevşehir Oto Pratik Check Up noktasına götürerek, yağ kontrolü, lastik kontrolü, antifiriz kontrolü ,ön düzen kontrolü, balata kontrolü, fren hidrolik kontrolü ve akü kontrolünü yaptırabiliyor.

Kampanya hakkında açıklamada bulunan Azimli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akçur; "Bugün itibariyle başlayan kampanyamız 15.10.2020 tarihine kadar geçerlidir. Ortahisar, Kavak beldelerinden sonra şimdi de Nevşehir merkezinde ki istasyonlarımız için geçerli olan kampanyamızdan istifade etmek için tüm halkımızı istasyonlarımıza bekliyoruz" dedi.

İndirimli satışlarımız var...

Azimli Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Köksal da yaptığı açıklamasında, "Nevşehir'de tek bulunan BP İstasyonumuzda nakit ve kredi kartına indirimli olarak satışlarımız Motorin de 5.25 lira, LPG de ise 3.60 liraya satışlarımız devam etmektedir. Alırken kazandıran indirimli satışlarımız için tüm halkımızı BP Nevşehir İstasyonumuza bekliyoruz." dedi.

Binek araçlarınız için ücretsiz check-up kazanmak için yapmanız gereken tek şey, Azimli Grup bünyesinde bulunan istasyonlarına uğrayarak 250 TL ve üzeri alış veriş yapmak...

Azimli Grup ailesi olarak tüm halkımıza sağlıklı günler dileriz...

Lütfen Trafik kuralllarına uyalım. Uymayanları uyaralım. Çünkü sizler bizim için önemlisiniz...

Azimli Grup Akaryakıt İstasyonları:

BP Petrol : Aksaray Yolu 3.km Nevşehir
Opet Petrol : Göreme Kavsağı Ortahisar Kasabası
TP Ortahisar : Kızılvadi kavsagı Ortahisar Kasabası
TP Kavak : Kavak kasabası Girişi

Azimli Grup istasyonlarında hayata geçen yeni uygulama müşterileri tarafından büyük ilgi görüyor.