Kırşehir proğramına katılmak için Nevşehir Kapadokya havalimanına geldi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kırşehir’e gitmek için Nevşehir Kapadokya Havalimanına gelen Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'yi Hava limanında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Kırşehir Valisi İbrahim Akın, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Gülşehir Kaymakam Vekili Yiğit Yaşar Demirer, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Kırşehir AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslanve ilgili daire müdürleri tarafından karşılandı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Nevşehir’de kendilerini görmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, hoşgeldiniz dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli,Kırşehir İlindeki ziyaret ve programlara katılmak üzere İlimizden karayolu ile uğurlandı.

Kırşehir İlindeki bir dizi ziyaret ve programlarının ardından, Havalimanı’na intikal eden Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Nevşehir Kapadokya Havalimanı’ndan, Vali Aktaş ve protokol üyeleri tarafından uğurlandı.