Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Nevşehir Valisi olarak göreve başlayan İnci Sezer Becel'i makamında ziyaret etti.

Başkan Aktürk ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Valiliği görevine başlayan Valimiz Sn. İnci Sezer Becel Hanımefendiye, İlçe Başkanımız Oğuz Kahraman, Kadın Kolları İlçe Başkanımız Ruveyda İlhan, İi Genel Meclis üyelerimiz Mevlüt Çakır ve Gökhan Bile ile birlikte makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

Vali Sezer Becel'e "hoşgeldiniz" dileklerini ileterek yeni görevinde başarı dileyen Başkan Aktürk, "Ürgüp Belediyemiz ve Valiliğimiz işbirliğiyle güzel ilçemiz Ürgüp ve bölgemize güzel hizmetler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İnci Sezer Becel de tarihi ve turistik değerleri ile güzel ilçemiz Ürgüp'ü kucaklayan Nevşehir gibi kadim bir şehirde hizmet edebilme şansına eriştiği için mutlu olduğunu belirtti. Vali Sezer Becel, "Kapadokya'sı ile ülkemizin dışa açılan penceresi, turizmin başkentine geldim. Görevimizde bu sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz. Başta Yerel yönetimler olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum örgütleriyle birlikte bu şehre katkı sunmaya, Nevşehir'i bir adım daha ileri götürmeye gayret göstereceğiz" diye konuştu.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Vali Sezer Becel'e sıcak hava balonu maketli hediyesini takdim ederken ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.