Nevşehir'de belden aşağısı tutmayan vatandaşa Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından akülü engelli aracı hediye edildi.

Engelli Vatandaşa En Anlamlı Hediye Başkan Arı'dan...

Nevşehir Yeni Toki 3. Etap B2 Blokta ki evine sürpriz ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Rasim Arı, engelli vatandaşa akülü araba hediye etti.

Yaşlı amca bir anda karşısında Başkan Arı'yı görünce heyecanlandı... Akülü aracı görünce ise çok sevindi. Yıllardır zor bir şekilde yaşamını sürdüren yaşlı amcamız Başkan Arı'ya teşekkür etti.

Başkan Arı'da, Nevşehir'imizi engelli vatandaşların daha rahat yaşayabilecekleri bir yer haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Arı; Nevşehir'de çok sayıda engelli vatandaşımız var. Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmaz. Bu gün sağlıklı gezerken, yarın aynı durumda bizler de olabiliriz. Nevşehir için planladığımız bütün projelerimiz engelli vatandaşlarımızın da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bugün de bir vatandaşımızı ziyaret ederek bayramda daha rahat gezebilmeleri için akülü arabasını hediye ettik. Belediyemizin bu konudaki hassasiyeti devam edecek. Bu hassasiyetin tüm ilimiz genelinde de yaşanmasını arzu ediyorum. ``dedi.

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ!