Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, gece yarısı ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ile Nevşehir sokaklarındaydı. Gece mesaisindeki polisler ve esnaflarla sohbet eden Başkan Arı, şehir içerisindeki yapılacak yeni düzenlemelerle ilgili de inceleme yaptı.

  Belediye Başkanı Rasim Arı, Lale Caddesindeki alt yapı çalışmalarını denetledikten sonra gece yarısından sonrada mesaisine devam etti. Ramazan Etkinliklerine katılmak üzere Nevşehir’e gelen ünlü sanatçı Dursun Ali Erzincanlı ve belediye yetkilileri ile birlikte Nevşehir sokaklarına çıkan Başkan Arı, sahur vakti açık işyerlerini ziyaret edip görev başındaki emniyet güçlerine kolaylıklar diledi. Atatürk Bulvarında vatandaşlar ve araç sürücüleri ile de bir süre sohbet eden Başkan Arı, ardından şehir içi otopark düzenlemesi ile ilgili bulvar üzerinde incelemelerde bulundu.

  Gece yarısı vatandaşların gösterdiği ilgiye teşekkür eden Belediye Başkanı Arı: “Bu şehrin kaybedecek vakti yok. O yüzden günün neredeyse 20 saatini çalışmaya ayırıyoruz. Fırsat buldukça da bana iletilen sorunları ve hayata geçireceğimiz projelerin uygulama alanlarını bizzat geziyorum. Bu gezilerimiz sırasında ayrıca eksiklikleri tespit ederek belediye hizmetlerini denetleme şansımız oluyor. Bu şehrin insanları her şeyin en güzeline layık. Onları mutlu etmek, güvenlerini boşa çıkartmamak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu gece bize eşlik eden değerli sanatçımız Dursun Ali Erzincanlı’ya da teşekkür ederim” dedi.

Dursun Ali Erzincanlı ise, uzun yıllardır tanıdığı ve Nevşehir için kurduğu hayallere bşizzat tanıklık ettiği Rasim Arı’ya başarılar diledi. Erzincanlı: “Gecenin bu saatinde Rasim Arı’nın gözlerindeki o heyecan, çalışma ve hizmet aşkı gerçekten çok güzel. Bu şehir böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı.” Diye konuştu.