Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, mahalle sakinleri ile sohbet ederek uzun bir aradan sonra sokağa çıkan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediye Başkanı Rasim Arı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki incelemeleri sırasında mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.

Vatandaşlardan koronavirüs tedbirlerine dikkat ederek zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını ve dışarda mutlak suretle sosyal mesafeyi korumalarını isteyen Belediye Başkanı Rasim Arı, “Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Ülkemizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ve tüm sağlık çalışanlarımızın üstün gayreti ile bu salgından kısa sürede kurtulacağına inanıyorum.” dedi.

Tüm dünyayı etkisi alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizin ve şehrimizin zor bir dönemden geçtiğini belirten Arı, bu dönemde ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan tüm vatandaşlara destek olmak için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.

Arı: “Şehrimizde aç ve açıkta kimsenin kalmaması için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Bugün için en önemli önceliğimiz, ihtiyaç sahibi durumuna düşen insanımıza destek olmak, çocuklarımızın yüzünü güldürmek. Böylesine zor bir süreçte belediye olarak altyapı ve üstyapı yatırımlarımızı da sürdürüyoruz.  Şehrimizin gelişmesi için gayret gösteriyoruz. Sorumluluklarımızı bilerek halkımızın bize olan güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Sosyal hizmetlerden sahadaki alt yapı ve üst yapı çalışmalarına kadar her alanda hizmet üretmekle birlikte, vatandaşımızın beklentilerine cevap vermek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Arı, ayrıca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan ve 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra sokağa çıkan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar ile de bir araya geldi.

Çocuklara maske ve çeşitli hediyeler dağıtan Arı, “Biliyorum hepiniz evlerinizde çok sıkıldınız ama az kaldı. Yakında sizler için hazırladığımız parklarda yine eskisi gibi oynayarak vakit geçirebileceksiniz. Biz sizler için şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Sizlerden isteğimiz evlerinizde kaldığınız süre içerisinde bolca kitap okumanız.” şeklinde konuştu.