Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor-Hekimoğlu Trabzon karşılaşması sonrasında, bir grup fanatik Hekimoğlu Trabzon taraftarı tarafından darp edilen Eren Kurnaz isimli engelli genci ziyaret edip ihtiyaçlarını giderdi.

  25 Yaşındaki Eren Kurnaz’ı 20 Temmuz Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Rasim Arı, genç ve ailesi ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sporda şiddete her zaman karşı olduğunu, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu kaydeden Arı, Eren Kurnaz’a yapılan saldırının hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini söyledi.

Arı, engelli gencin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Kardeşimizin tedavi sürecini yakından takip ediyorum. Bunun yanı sıra hukuki mücadelesinde de yanı başında olmayı sürdüreceğiz. Kardeşimize geçmiş olsun. Bir grup kendini bilmezin ortaya koyduğu bu davranışı şiddetle kınıyorum. Sporun ruhuna aykırı bu gibi davranışların bir daha tekrarlanmamasını diliyorum. Eren Kurnaz kardeşimizin bir ağabeyi olarak elimden gelen her türlü desteği vereceğim.” dedi.

  Eren Kurnaz’da, Belediye Başkanı Rasim Arı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.