Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 2. Lig yolunda Nevşehir Belediyespor’a destek olmak için Kocaeli’ne gitti. Arı, yolculuk öncesinde havalimanında karşılaştığı öğrencilerle bir süre sohbet etti.

  Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Belediyespor’unTekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile TFF 2. Lig'e yükselme play-off final müsabakası için Kocaeli’ne gitmek üzere havayolu ile İstanbul’a hareket etti. İstanbul yolculuğu için sabah erken saatlerde Kapadokya Havalimanı’na gelen Arı, burada karşılaştığı Gülşehir Karavezir İlköğretim Okulu öğrencileri ve beraberindeki öğrencileri ile bir süre sohbet etti.

Öğrencileri Ramazan sonrasında makamına davet eden Başkan Arı, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

  Yolculuk öncesinde yaptığı değerlendirmede şehrin uzun yıllardır hasretini çektiği 2. Lig için son bir 90 dakikası kaldığını belirterek oldukça heyecanlı ve umutlu olduğunu belirten Başkan Arı, maç için Nevşehir ve İstanbul’dan Kocaeli’ne gidecek taraftarlara iyi yolculuklar diledi.

Arı:”Bu güzel Ramazan gününde inşallah bu şehre 2. Lig müjdesi ile döneceğiz. Bunun için tüm takım çok çalıştı ve inandı. Taraftarlarımızın da desteği ile ben bu maçı kazanarak takımızın 2. Lige yükseleceğine inanıyorum. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

TFF 3. Lig 1. Gruptan TFF 2. Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği play-off final maçı 23 Mayıs Perşembe günü Kocaeli Stadı’nda oynanacak. Saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Maçta, İstanbul Bölgesi'nden A Klasman Gökmen Olgaç 1. yardımcı, Bahtiyar Birinci 2. yardımcı ve B klasman Abdullah Buğra Taşkınsoy ise 4. hakem olarak görev yapacak.