Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Babalar Günü dolayısıyla Acıgöl ilçesinde bağlı İnallı Köyündeki baba ocağını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, hafta sonu mesaisine İnallı Köyündeki baba ocağını ziyaret ederek başladı. Babalar Günü dolayısıyla babası Tahsin Arı’nın elini öperek gününü kutlayan Arı, annesi Elmas Arı ve babası ile bir süre sohbet etti.

Arı burada yaptığı açıklamada, başta vatanı için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin babaları olmak üzere tüm babaların bu anlamlı gününü kutlayarak: “Allah onları başımızdan eksik etmesin.” dedi.

Arı: “Büyük bir özveriyle ailesi için iyi bir gelecek hazırlamaya çalışan babalarımızın en büyük mükafatı, onlara layık evlatlar olmamızdır. Ailesinin varlığı ve bütünlüğü için yaşamı boyunca gösterdikleri gayretle her türlü saygıyı hak eden sevgili babalarımızın babalar gününü kutluyorum. Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, yürekleriyle aile bağlarının güçlü olmasına önemli katkı sağlayan babalarımızın değerini bilmeli ve onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Varlıklarıyla bizlere güç veren, mutluluğumuzu kendi mutluluğu sayan, haklarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz ve asla ödeyemeyeceğimiz tüm babalarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” diye konuştu.

  Başkan Arı daha sonra köy kahvesinde köylülerle bir araya geldi. Arı, burada köylülerle çay içerek sohbet etti.