Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, siyasi partilerin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.  “Bu şehir hepimizin. Siyasi partilerimizin görüşleri, halka hizmet yolunda bizim için önem taşıyor” dedi.
             
Gülşehir'de teşkilatı bulunan Ak Parti, CHP ve MHP, İlçe Başkanlarını makamlarında ziyaret eden Gülşehir Belediye Başkanı  Vahdi Arısoy İhalesi tamamlanan ve sözleşmesi imzalanan yaklaşık 25 milyon keşif bedelli Kanalizasyon ve Temiz su isale hattı inşaatı ve yakın bir zamandaGülşehir'e gelmesi planlanan doğalgaz sistemi ile 2017 yılı içerisinde planlanan projeler hakkında sayın ilçe başkanları Kürşat KOÇ, Yakup ÖZMEN ve Tekin UĞURLU’ya projeler hakkında bilgi sundu.
             
Yaklaşık 3 yıldır Gülşehir Belediyesinin yapmış olduğu icraatlarla ilgili bilgi vererek önümüzdeki yıllardaki hizmetlerle ilgili ilçe Başkanlarını ve yönetimleri ile fikir alış verişinde bulundu.
            
ARISOY, “GÜLŞEHİR’DE GÜZEL ŞEYLER OLUYOR”

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy; Gülşehir’de belediye hizmetleri anlamında son yıllarda güzel şeyler olduğunu belirterek, “Bugün Gülşehir’e yapılan her proje 50-100 yıllık gelecek için atılmış adımlardır. Arısoy Netice itibari ile hepimiz insanız hepimiz hata yapabiliriz kapılarının tüm Gülşehirlilere açık olduğunu belirterek  herkesin fikrinden faydalanmak istediklerini belirtti.