Avanos Belediye Başkanlığı Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, ilçe genelinde çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, belediye olarak amaçlarının ilçe halkına daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Avanos sunmak olduğunu söyledi. 

Yürütülen çalışmalarla ilçenin daha temiz ve daha yaşanılabilir bir hal almasını amaçladıklarını belirten Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, bu kapsamda yürüttükleri çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini ifade etti.

“Daha Temiz Bir Avanos İçin Yeşili Sev Doğayı Koru” sloganıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Başkan İbaş, "Görsel ve çevresel kirliliği engelleyerek, temizlik hizmetini ilçemizin modern ve çağdaş belediyecilik anlayışına uygun olarak yerine getirmek ve vatandaşlarımızın sağlıklı, temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor.  Amacımız Cadde ve Sokakları İle Tertemiz Bir Avanos yaratmak. Bu vesile ile de özverili çalışmalarından dolayı tüm ekip arkadaşlarıma ve personelimize teşekkür ederim. Yine son olarakta Güzel Avanos’umuza yakışır, Temiz Avanos için vatandaşlarımızdan atıklarını çöp konteynerlerine atmalarını rica ederiz.” dedi.

Öte yandan Belediyenin başlattığı temizlik çalışmalarını büyük beğeniyle karşılayan Avanoslu vatandaşlar, Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'a teşekkür ediyorlar.