Nevşehir Kalesi etrafındaki kaya oyma yamaç yerleşim bölgesine güvenlik kamerası sistemi kuracak.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Kalesi etrafındaki kaya oyma yamaç yerleşim bölgesi için güvenlik kamerası ve güvenlik görevlisi ile en üst seviyede tedbirlerin alınacağını söyledi.

Nevşehir Kalesi etrafındaki kaya oyma yamaç yerleşim bölgesini 20 Temmuz Nevşehir'in kuruluş gününe yetiştirmek için büyük bir titizlik ve gayretle çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyesinde kendini bilmez bir takım kişi yada kişilerce yapılan çalışmalara zara verilmesi üzerine sosyal medya hesabından sitemlerini dile getiren Belediye Başkanı Rasim Arı; "Allah rızası için yapmayın bunlar beyt-ül mal hepimizin Hakkı bizimle bir sorununuz var ise bize zarar verin ama şehir hepimizin ricaediyorum lütfen...? Bugünden itibaren Güvenlik kamerası ve güvenlik görevlisi ile gerekli tedbirleri alıyoruz." dedi.

Başkan Arı, kamera sistemi yerleştiriliyor... 

Başkan Arı; "Biz yapıyoruz, sizlerin hizmetinize sunuyoruz. Kullanmak ve korumakta sizlerin görevi. Çevrenizde sizlere ait olan park, kaldırım, havuz, çiçekler, kale sur aydınlatmaları vs. zarar verenleri lütfen uyarınız. Ayrıca bugünden tezi yok Nevşehir kale bölgesinde ki alanda tedbir için Güvenlik kamerası ve güvenlik görevlisi kararını da aldıklarını ifade ederek, belediye olarak kentin çok kültürlü yapısını korumaya kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

ZARAR VERENLERİ İHBAR EDİN
Nevşehir'de Kale surları aydınlatması, park, havuz, kaldırım ve yeşil alanlara zarar veren kişi veya kişileri gördüğünüzde mutlaka Nevşehir Belediyesi’ne veya 155 Polis İmdat ile 156 Jandarma ihbar hattına bildirin. Böylece zarar veren şahıslar yakalanarak kendilerinden verdikleri zararlar tazmin ettirilebilir. Ve yaptıkları yanlarına kar kalmaz. Unutulmasınki bu şehir hepimizin. Belediyemizin yapmış olduğu güzel çalışmalara zarar veren zevatlar aslında bu zararı şehrimize ve hepimize veriyorlar. Allah ıslah etsin.

Bu tür "Şehir Magandaları"nı gördüğünüzde mutlaka ihbar edin.