Nevşehir Belediyesi tarafından hafta sonu 3 Nolu Çim Saha’da düzenlenen Uçurtma Şenliğinde bir ayrıntı Nevşehirli vatandaşların gözlerinden kaçmadı. 

Şenliğe katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın kulak ve kolundaki izler, görenleri hayrete düşürürken, vatandaşlarımız memleketine hizmet aşkıyla yağmur çamur kar demeden hiçbir mesafe ve engel tanımaksızın 7/24 saat disturu ile çalışan Belediye Başkanlarına övgüler yağdırdılar.

Kolundaki serum izleri ile morluklar gözlerden kaçmadı...

Özellikle daha kolundaki serum izleri mosmor bir halde geçmemişken çalışmalarına olanca hızla devam eden Belediye Başkanı Rasim Arı'ya teşekkürlerini ifade ederek; "Biz kendisinden razıyız, Allah'ta kendisinden razı olsun" diyerek kendisine duydukları minnet ve şükranlarını ifade ettiler.

Rasim Arı'nın temposuna yürek dayanmaz...

Yaptığı çalışmaları ile partili partisiz herkesimin büyük takdirini kazanan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın son 1,5 yıl içerisinde ki gözle görülür fiziksel değişimi ise "Nevşehir'e hizmet aşkı Başkanımızı yaşlandırdı" şeklinde yorumlanırken, hatırlanacağı üzere bu süreçte küçük oğlunun sünnetine dahi gidemedi, büyük oğlunu ise geçtiğimiz günlerde vatan nöbeti için Peygamber ocağına teslim eden Başkan Arı, sevdalısı olduğu memleketi Nevşehir'e hizmet aşkıyla hem kendi sağlığını feda ettiği gibi aile yaşantısını da bu uğurda yeteri derece zaman ayıramadığı gibi adeta bir sözü de gerçeğe dönüştürmüş oldu: "Siyasetçinin karısı dul, parası pul, kendisi de kul olurmuş..."

İdealler uğruna, hiçbir menfaat peşinde koşmadan, çok büyük riskler alarak başkan olacaksın, ailene yeterince zaman ayıramayıp, çocuğunun büyüdüğünü dahi görmeyeceksin ve sağlığını kaybedeceksin... Tabi birde bu işin diğer manevi boyutuda var; "Tüm bunların yanında, Sevgili Peygamber Efendimiz (s.a.v.)´in bir hadis-i şeriflerinde naklettiği gibi “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır” sözüne mazhar olabilmek belkide yaşanacak en güzel duygu olsa gerek. Bu uğurda çalışmak ve o hazza erişebilmek belki de tüm yorgunluğun tüm emeklerin en güzel açıklaması olsa gerek.

Siyaset gerçekten hakkıyla yapıldığında, Allah'ın rızası alındığında yaşanacak huzur ve mutluluğun tarifi tüm bu bedellerin en güzel karşılığı olacaktır.

Arı: "Daha gidecek çok yolumuz var" 

Tevazu, samimiyet ve gayret ile 'Memleket İşi Gönül İşi' diyerek 'Gönül Belediyeciliği' anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "adeta herşeye meydan okuyarak bu topraklarda yapacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var." diyor...

Başkan Arı; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kutlu yürüyüşümüze aşkla, azimle, kararlılıkla çok çalışarak devam ediyoruz. Biz Belediye Başkanlığına soyunduğumuzda tüm herşeyi bilerek isteyerek kabul ettik. Bu uğurda gerekirse sağlığımızı da kaybedeceğiz ama hemşehrilerime layık olduğu hizmetleri getireceğiz. Hayalimizdeki "Gelişen değişen ve dönüşen Nevşehir" için hep birlikte yılmadan, yorulmadan, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Halkımızdan aldığımız güçle çıktığımız bu yolda engelleri yıkarak, zincirleri kırarak alnımız AK, başımız dik yürümeye devam edeceğiz." diyor.

Hayalindeki Nevşehir için deyim yerinde ise insan üstü bir performans ortaya koyan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, hareketlilik performansında neredeyse sınırları aştı... Dolayısıyla yoğun çalışmaların ardından yorgun düşen Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Doktorlar bir süre önce uyarıda bulunarak dinlenmesini tavsiye etmişlerdi. Doktorların tavsiyesi üzerine evinde istirahate çekilen Başkan Rasim Arı, bir kaç gün sonra yeniden görevinin başına dönerek, gece gündüz demeksizin çalışmalarına olanca hızıyla devam ediyor.

İşte Başkan Arı’nın hizmet aşkı ve kulak arkası ile kolunda bıraktığı o serum izleri…

İşte buda geçen seneki aynı etkinlikten görüntüler...

Ve Sonuç: Hayallerdeki Mutlu ve Müreffeh bir şehir NEVŞEHİR! yolunda dualar, sevgi ve muhabbet.

Bu resimler yarınımız geleceğimiz yavrularımız için şehri imar ve iskan için büyük çaba gösteren Belediye Başkanı Rasim Arı ile birlikte aşırı sevgi içerir..