Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver , buhran ve sapkınlığa düşmüş insanlığa alemlerin yaratıcı yüce Rabbimiz  tarafından gönderilen Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gece olarak da bilinen mübarek Kadir Gecesi’nin,  feyz ve bereketinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
 
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, mübarek Kadir Gecesi nedeniyle bir  tebrik mesajı  yayınladı.
 
Ünver  mesajında1 Temmuz 2016  Cuma gününü,  2 Temmuz 2016 Cumartesi gününe  bağlayan  Kadir Gecesi’nin, inananlar için oldukça önemli bir gece  olduğunu dile getirdi.
 
Ünver, kutsal kitabımız  Kur’an-ı Kerim’in  yüce rabbimiz   tarafından Alemlerin Efendisi Hazreti Muhammed Mustafa(S.A.V)’e  gönderilmeye başlandığı gece olan mübarek Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğunu kaydetti.
 
Kadir Gecesi’nin  sahip olduğu bu denli anlam ve mana zenginliğine göre inananlarca idrak edilmesinin gerektiğine dikkat çeken Ünver, bu gecenin feyz ve bereketinden tüm inananların yararlanması gerektiğini kaydetti.
 
Ünver,  mesajının son bölümünde mübarek Kadir Gecesi’nin tüm insanlık alemine dostluk, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’dan dilediğini sözlerine ekledi.