Özkonak Belediyesi, Belediye Başkanı İlker Yürekli öncülüğünde yürüttüğü başarılı çalışmaları ile şimdiye kadar hizmet görmemiş en ücra noktadaki sokaklarına hizmet götürmeye devam ederek Özkonak kasabası tarihinin gördüğü en büyük hizmetlere imza atıyor.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli hiçbir rengi mahalleyi ayırt etmeden başarılı çalışmalarını devam ettirdiğini söyledi.
Sıkı sık çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İlker Yürekli, konu ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yürekli yapmış olduğu açıklama da; “Vatandaşlarımız tarafından gelen istek ve dilekler doğrultusunda çalışmamızı yürütüyoruz. Söz verdiğimiz her şeyin arkasındayız, yapıyoruz, gerçekleştiriyoruz, söz verdiğimizin fazlasını da yapmak için çaba ve gayret sarf ediyoruz. Çabamız ve amacımız daha iyi bir Özkonak için, laf değil iş üretiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Özkonak kasabasına Yürekli Başkanın eli değdi bir kere...

Özkonak kasabamız gerek İstanbul'dan gerekse yurt dışından gelen gurbetçileri için geldiklerinde en güzel şekilde tatillerini geçirecekleri huzurlu bir tatil beldesi, Türkiye'miz ve Dünya'nın dört bir tarafından gelen yerli yabancı turistler için Vadileri, Yeraltı Kentleri, Asırlık çınar ağacı, doğası tarihi ve güzel insanları için cennet bir turizm beldesi olarak Anadolunun parlayan bir yıldızı olmuştur. Kasabamız girişinden çıkışına, gecesinden gündüzüne kadar, Belediye binasından kültür merkezine, Taziye evinden, mezarlığına, pazar yerine, parklarından bahçesine, köprüsünden anıt mezarına, turistik mekanlara kadar Türkiye'mizin bir çok beldesini kıskandıracak hizmetleri barından önemli bir turizm ve eğitim kültür merkezi olma yolunda kasabamızı 2023'e hazırlıyoruz.

Özkonak Eğitimde, Kültürde, Sanatta ve Turizm’de artık daha iddialı ...

Belediye Başkanı İlker Yürekli, Özkonak kasabasında yaptığı projeler ve hizmetlerle dikkat çekiyor. 

Kasabamız Özkonak başlatılan değişim ve dönüşüm atağı ile adeta dev bir şantiyeyi andırırken Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli devam eden kapsamlı çalışmanın Özkonak kasabasının geleceği için, modern bir Özkonak, sağlıklı bir gelişim için olduğuna dikkat çekerek;" Beldemiz tarihinin en kapsamlı en büyük alt yapı çalışmaları yapılıyor. Bu süreçte ortaya çıkan sorunlara anında müdahale ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu değişim sürecinden minimum şekilde etkilenmesi için gayret ediyoruz. Alt ve üst yapıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar tamamlandığında yıllardır beklenen değişim tamamlanmış olacak ve yeni bir Özkonak ortaya çıkmış olacak" dedi. 

Gecesi ışıl ışıl, gündüzü pırıl pırıl tertemiz ve modern bir ÖZKONAK!

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yapılan çalışmalar kapsamında, " Kasabamız Köm Mevkiinde Mevcut Su Kaynaklarının Bakım, Onarım, Islah Çalışmaları ve Yeni Su Kaynaklarının Bulunup Şebeke Depolarımıza Aktarım Çalışmaları Devam Etmektedir. Bu Çalışmalarımda Emeği Geçen Özkonak Belediyesi Personellerime Teşekkürlerimi Sunarım. Yine, kasabamız Orta Mahalle Halil Ağa Camisi Morg İnşaatı Çalışması, Şehitler Anıtı Kamelya Yerleştirme Çalışması, Kasabamız Giriş Kapısı Trafik Düzenleme Çalışması ve Spor Salonu Yapım Çalışmalarımız Devam Etmektedir.dedi.

Mesele görevse ilkemiz bahane değil çözüm üretmektir diyen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Kasabamıza 2018 yılında da yapacağımız önemli işler var. "Reisi'mizin deyimiyle uzun ince bir yoldayız gidiyoruz gündüz gece... Niyet hayır, akıbet hayır"  dedi.

Özkonaklı vatandaşlar ise "Belki de küçük bir belde olabiliriz ama Büyük düşünen, Küçük dokunuşlarla büyük değişimlere imza atan Çok Yürekli bir Belediye başkanımız var. Allah kendisinden razı olsun" sözleriyle yaşadıkları memnuniyetleri belirtiyorlar.