Gerek Yurt dışından gerek yurt içinde ve özellikle İstanbul'da yaşayan Özkonaklı gurbetçiler Belediye Başkanı Yürekli'nin başarılı hizmetlere imza attığını söyleyerek kendilerine teşekkürlerini ilettiler.

Özkonakta yaşanan bu gelişmeler kasabalı vatandaşlarında yüzlerini güldürüyor.

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Özkonak beldesi hakkında çalışmaları ve yapacakları hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başkan Yürekli, Özkonak Belediyesinin yaptığı çalışmaları ve projelerini anlattı. İşte Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin açıklamalarından kısa başlıklar:


Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli;  ''Ben aday adayı olduğumda yapacaklarım hakkında bir ön çelişma yapıp beldemizin eksiklerini bilerek aday adayı olmuştum.
Seçimlerden önce söz vermiş olduğumuz çarşı çalışmalarını başlattık. Şuan inşaat halinde olan çarşımız gerekli çevre düzenlemeler ve ışıklandırmalar ile beldemizi söz verdiğimizden daha güzel bir çarşıya sahip hale getiriyoruz.
Bir diğer sözümüz olan saat kulesi de çarşı inşaatı bittikten sonra elektrik düzenlemeleri ile yapımına başlanacak.
Bunların dışında benim bir hayalim var. Ceneviz Vadisini Kapadokya bölgesine kazandırmak istiyorum.
Ustalık eserimiz olarak Ceneviz vadisini  bir marka olarak beldemizin turizm gelirinden pay almasını sağlamak istiyorum.
Bizde ki bu Özkonak sevdası ile beldemizin çehresini değiştirmek için mesai saati gözetmeksizin çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Eskiden olan mahallecilik ve partizanlık beldemizin gelişimini engellemiştir. Biz seçildikten sonra herkese eşit mesafede olup Özkonak için ne gerekiyorsa en güzelini yapmak için çalışıyoruz.
Tüm gurbetçilerimizi Özkonak kasabasına ikametgahlarını taşımalarını rica ediyoruz.
Ayrıca Bize oy veren vermeyen tüm halkımız için ayırım gözetmeksizin şahsıma ve partime güvenenleri mahçup etmemek için istişare içerisnde çalışmalalrımızı sürdürüyoruz.
Gerek Belediye hizmetleri, gerek sosyal etkinliklerle halkımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek için belediye meclisimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Biz Özkonak için turizm ve tarım konusunda gerekli çalışmaları yapıp TKDK destekli  halkımızın gelişimi sağlamak istiyoruz.'' dedi.
Kasabamıza yapılan hizmetlerin sağlanmasında emeği geçen Nevşehir Milletvekillerimize teşekkür ediyorum.
Hizmet üretmek için vah tüh eyvah demeden hiçbir bahane üretmeden kasabamız için çalışıyoruz diyen Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli'nin Belde hakkındaki yaptığı açıklamanın tamamını aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.