Nevşehir'de aktif olarak faaliyet gösteren Semerkand Derneği, Ramazan ayındaki faaliyetlerine bu yıl bir yenisini daha ekledi.

Semerkand alt birimi olan Nakşin Birimi, yürüttüğü çalışma ile “Bayramda Bir Çocuk da Sen Sevindir”  kampanyası sonucu, hayırseverlerin katkıları ile 5-12 yaşlar arası  kız ve erkek çocuklar için özenle hazırlanan 204 adet hediye bayram paketini ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı. İçeriğinde, iç çamaşırdan dış giyime, takke ve baş örtüsünden ayakkabıya kadar 8 parçadan oluşan paketler sayesinde çocukların yüzlerinde tebessüm oluşmasına vesile oldu.

Nakşin sorumlusu Mehmet YILDIZ, kendilerine katkıda bulunarak destek olanlara teşekkür ederek, hayırseverlerin katkıları ile her yıl bu çalışmaların artarak devam etmesi arzusunda bulunduklarını ve bunun için gerekli gayretin gösterileceğini belirtti.

Efendimiz (S.A.V) bir hadislerinde şöyle buyurmaktalar; “Cennette ferahlık ve sevinç evi denilen öyle gösterişli bir yer vardır ki, oraya yalnız çocukları sevindirenler girebilir”. Allah (C.C.) yardımda bulunanlardan ve emeği geçenlerden razı olsun.