Nevşehir İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Yakup Öztürk ve Diyanet Vakfı Nevşehir Şube Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Avlanmaz, Emin Elmacı, Abdullah Taşkın ve Çetin Saka, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti.

Başkanlık makamında samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrası Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı Türkiye Diyanet Vakfı’nın “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” temalı vekâletle kurban organizasyonuna katılarak Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir şubesine yurtdışında kesilmek üzere kurbanını bağışladı. Kurbanını Diyanet Vakfı aracılığıyla kestirmekten ve bu sayede hiç tanımadığımız fakir ve muhtaç din kardeşlerimizin gönüllerini ve dualarını almaktan çok mutlu olduğunu belirterek vesile oldukları için İl Müftüsü Yakup Öztürk’e ve yanındaki heyete teşekkür etti.

Müftü Öztürk de kabulünden ve kurbanını teslim ederek Diyanet Vakfı’na olan güveninden dolayı Başkan Arı’ya teşekkür etti.

Nevşehir İl Müftüsü Öztürk, bağış sayısının artarak devam ettiğini belirterek bir gönül almak ve bir gönle girmek için tüm Nevşehirli hemşerilerimizi kurban bağışına davet etti.