Göreve başladığı ilk günden itibaren şehirdeki 7’den 70’e kadar her yaş grubundan hemşehrilerine kapılarını açarak makamında ağırlayan Başkan Arı, bugünde vatandaşların hayırlı olsun tebriklerini kabul etti. Aileleriyle birlikte kendini ziyaret eden çocuklara da karşı sevgisini ortaya koyan Belediye Başkanı Rasim Arı,onlara hediyeler vererek gönüllerini kazanıyor.

Ziyarete gelen hemşehrileri ile ayrı ayrı ilgilenerek istek ve dileklerini dinleyen Arı, yaşanılan sorunların çözümüne de katkı sağlıyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı: “ Şahsıma hemşehrilerimin gösterdiği yakın ilgi ve alaka,bu şehre daha fazla hizmet etmemiz gerektiği konusunda bizi adeta kamçılıyor.Şehrimizi kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle daha da ileri düzeylere taşıyacağımıza inanıyorum. Hemşehrilerimizle sürekli bir uyum içerisinde olacağız. Onlardan gelecek her bir önerinin bizim çalışma yöntemlerimizi belirleyeceğinin de ayrıca bilinmesini istiyorum. Halkımızla sürekli şekilde işbirliği ve koordinasyonu kesinlikle elden bırakmayacağız. Bu dönemde hemşehrilerimizle,sivil toplum teşkilatımızın yöneticileri ile el ele vererek Nevşehir’de,hayallerimizi gerçeğe dönüştürücü çok güzel hizmetlere imzamızı atacağız.” dedi.

İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir İl Genel Meclisi üyeleri de, İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç başkanlığında Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

YARDIMSEVERLER DERNEĞİ YÖNETİCİLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Nevşehir Yardımseverler Derneği Başkanı Fatma Bay ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek, görevinde üstün başarılar temennisini iletti.

YAZAR SİNAN YAĞMUR,BAŞKAN ARI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

Nevşehir Belediyesi’nin de destekleri ile 25 Nisan 2019 Perşembe günü düzenlenecek ‘Sinan Yağmur ile Gönül Sohbetleri’ etkinliğine katılmak üzere Nevşehir’de bulunan yazar Sinan Yağmur’ da, Başkan Arı’yı makamında ziyaret etti ve belediye başkanlığı görevinde başarı temennisini iletti.