Nevşehir Belediyesi, kar yağışının ardından yollarda meydana gelebilecek olan buzlanmaya karşı tüm ekipleriyle tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yetkilileri araç sürücülerini buzlanma tehlikesine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ile birlikte çok sayıda iş makinesi ve personelle kar temizlik çalışması yürüten Nevşehir Belediyesi, kar yağışının ardından yollardaki buzlanma tehlikesine karşı alarma geçti.

Bu konuda tüm ekiplerini seferber eden Nevşehir Belediyesi, başta ana arterler olmak üzere şehrin tüm mahallelerindeki cadde ve sokaklarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda sabaha kadar sürecek olan çalışmalarla birlikte şehir içi ulaşımın sorunsuz bir şekilde sağlanması hedefleniyor.

Araç sürücülerini yollardaki gizli buzlanmaya karşı uyaran ve tedbirli olmalarını isteyen Belediye Başkanı Rasim Arı, “Biz tüm ekiplerimizle birlikte sahadayız. Kar temizliğinin yanı sıra buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına da yoğun şekilde devam ediyoruz. Sabaha kadar yollarda tuzlama çalışmamız sürecek. Bizler bu çalışmaları gerçekleştirirken araç sürücülerimizin son derece dikkatli olmaları gerekiyor. Araç sürücülerinin gizli buzlanma tehlikesine karşı hız yapmamaları ve kış lastiği bulunmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları büyük önem taşımakta.” dedi.