Ziyarete Beşir Derneği İl Temsilcisi Taner Düzgün  Başkanlığında, Remzi Köçer, Serhat Yolalaner, Hasan Hüseyin Ertaş katıldı.

Beşir derneği Nevşehir'deki faaliyetleri hakkında bilgi veren DÜZGÜN, "Kurulduğu günden beri (doğruluğu)  temel misyon edinen Beşir derneği yapılan talepleri titizlikle inceleyerek gerçek manada ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra kendisine verilen miktar kadar marketten istediği ürünü alarak evlerine gönül rahatlığıyla dönüyorlar. Derneğimize şuana kadar 350-400 yakın başvuru olduğu bu başvuruların içinden titizlikle seçilen 40 aileye düzenli olarak yardım yapılmaktadır DEDİ.

DÜZGÜN "Allah Teala yedi insanı Arşın gölgesinde barındıracaktır. (Bunlardan biri de), sağ elinin verdiğini, sol  elinin bilmeyeceği kadar sadakayı gizli veren kimsedir.”buyurmuşlardır.Bu doğrultuda hayır yapmak isteyen hayırseverlerin bizlere ulaşmasını ve kaynayan çorbada tuzu olmasını istiyoruz" dedi.

Bizde FİB Haber.com ailesi olarak derneğin daha fazla aileye ulaşması için Nevşehir'deki maddi durumu iyi olan hayırseverlerin bu hayır kervanında bulunmalarını istiyor faaliyetlerini takip ederek, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.