NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel-Bims Sanayicileri Derneğinin her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği Nevşehir' de gerçekleşti.

Bims Sanayicileri Derneğinin her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği Nevşehir' de gerçekleşti. İftar yemeğine Nevşehir Valisi Mehmet CEYLAN, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir' li Sanayiciler ve Bimsader üyeleri katıldı.

 
İftar yemeği Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün duasıyla başladı.

Bims Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seyit KOCA iftar yemeği sonrasıyaptığı konuşmasında,Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hizmet için çıktığımız yolda, bizlere verdiğiniz desteğe layık olabilmek için çalışıyoruz. Makamların geçici, yapılan hizmetlerin kalıcı olduğunu aklımızdan çıkarmadan Bims Sanayicileri Derneğini yüceltmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz ülkemize hizmet, istihdama katkı, asil görevimiz olacaktır. Kimsenin haklarına engel olmadan, eşit hizmet etmeye devam edeceğiz dedi. Başkan Koca konuşmasında Valimiz,Milletvekilimiz,Emniyet Müdürümüzden ve STK lardan sektörün büyümesi ve sektördeki madencilerin sorunlarına yardımcı olmaları konusundaki taleplerini dile getirdi.

Ardından söz alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de yapmış olduğu konuşmasında,Nevşehir için Bims Sektörünün ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Öncelikle sektörün Nevşehir' imize sağladıkları istihdam ve yatırımlar için teşekkürlerimi iletmek istiyorum dedi.

Milletvekili Açıkgöz, sektöre ivme kazandıracak her türlü destek ve çalışmalara hazır olduğunun altını çizerek bu konuda hepinize buradan Şahsım adına söz veriyorum dedi.