Ürgüp Meslek Teknik Anadolu lisesinde  uyuşturucu hayatını yok eder ve ailede iletişim ve zararlı maddenin zararları bağımlılıktan KURTULMA  ve kanunun ve cezalar anlatıldı proje eğitimcilerimiz   Halise Çona, Rahşan kolu tek, Narkotikten Ali Ağkoç Hazal ATLI, eğitim verdi.

 Nevşehir Uyuşturucu Ve Madde Bağımlılığı İle Mücadele Derneği Genel Başkanı MAKBULE ATLI, Uyuşturucu ile mücadele çalışmalarında hedeflere ulaşmaktayız Nevşehir ve Ülke genelinde önemli başarılara imza atmaya kararlıyız ve uyuşturucu ile mücadele alanında yaptığımız çalışmalarla gençler üzerindeki faaliyetlerle güzel hizmetlere imza atıyoruz dedi

Derneğin Genel Başkanı MAKBULE ATLI Nevşehir ve Türkiye geneli yürütülen faaliyetlerde ciddi başarılar elde edildiğini ifade ederken uyuşturucu ile mücadelede kapsamlı bilinçlendirme çalışmaları yürütüldüğünü söyledi. Ayrıca tüm Türkiye’deki alkol ve madde bağımlılığı tedavi Merkez’lerinin (amatem) me birçokbağımlı gençleri tedaviye başlatmaktan onurduyuyoruz.

Bize en büyük desteği veren SayınBakanımız Süleyman soylu ve Vekillerimiz Sayın Valimiz İlhami Aktaş, Sayın Milli EğitimMüdürümüz ve Nevşehir EmniyetMüdürümüz ayrıca Nevşehir Halkının ve Nevşehir Basını bu konuda en büyük destekçilerimizden biz bu destekle Türkiye genelinde bu çalışamaya devam edeceğiz.

Uyuşturucuya karşı aileleri bilinçlendiriyoruz "Uyuşturucu ile mücadelede aileleri bilinçlendirdiklerini belirten ATLI şu açıklamayı yaptı: uyuşturucu konusunda okullarda yaptığımız seminer ve konferanslarla emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik çalışanları ile birlikte destek alarak yapmaktayız buradaki amacımız kullanımı yoğun aileleri gençleri bilinçlendirmek. Emniyet kaynaklarından destek alarak uyuşturucuya bulaşan gençleri, onların anne ve babalarını dinlediğimizde problemin ne kadar elzem olduğunu bir kez daha görüyoruz

          Kapalı kapıların ardında evladını kurtarmak isteyen alilere ulaşıyoruz bu hayat senin hedef sensin projemiz başladığı günden bugüne kadar il ve ilçelerde 1500 gence ulaştık 350 aileye ulaştık150 kurumda çalışanlara ulaştıkPROJEMİZ , İL VE İLÇELERDE   DEVAM EDİYOR  ATLI bir annenin feryadı şöyle anlattı bir gün bağımlı bir evladımızın annesi yanıma gelip, ‘ben her gün oğlum ölsün diye dua ediyorum’ dedi. o kadar şaşırdım ki. Onlar için bir şeyler yapmak zorundayız. SadeceNevşehir ve ilçeleri değil bütünillerde buailelere sivil toplum olarak ulaşmalıyız birlik olmalıyız dedi.